Erotische Massage

Je vermoeide lichaam heeft een behoefte aan een goede traktatie

Ben je moe van alle vergaderingen op werk of het steeds weer beantwoorden van je telefoon? Zit je lang in de auto en sta je veel in de file? Of ben je gewoon moe om continu te moeten doorwerken achter je laptop?

Beloon jezelf dan met een cadeautje en laat je lekker verwennen door een heerlijke massages van één van onze dames van Dreams & Desires. Kies voor een ontspannen, ondeugende of hete massage om je lichaam en geest geheel tot rust te laten komen. Liever een ondeugende massage? De dames van Dreams & Desires zijn hier altijd voor in.

Sensuele hete massage voor jouw kostbare lichaam

Bij deze massages worden massagetechnieken gebruikt om jouw erotisch verlangen op te wekken en te versterken. De lichaamswarmte van onze dames op je lichaam is zeer rustgevend en zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel door heel jouw gehele lichaam.

Verwen jezelf met een spannende massage zoals:
– Een hete massage voor totale ontspanning;
– Een spannende massage met body-to-body technieken;
– Of zelfs een tantra massage…

Tijdens een tantra massage wordt de spanning steeds verder opgebouwd terwijl je van elkaars lichaam geniet. Er worden vele energieën gebruikt waardoor deze spanning steeds verder oploopt, tot je het hoogtepunt bereikt. Waar je bij een normaal hoogtepunt de spanning verliest, houd je bij een tantra massage deze spanning juist vast. Dit, met als doel om uiteindelijk samen één te worden, zowel fysiek als geestelijk.

Beleef een hemels genot

aat jezelf helemaal ontspannen en geniet van de heerlijke geur van aroma kaarsen, lekkere massage olie en zachte handen. Evenals delen van het lichaam van jou droomvrouw, die over jouw lichaam zullen glijden in een ondeugende massage. Dit zal ervoor zorgen dat jij hemels gaat genieten waarna je jezelf weer fit en opgeknapt zal voelen.

Goed voor je gezondheid

Een heerlijk ontspannende massage is ook goed voor je (geestelijke) gezondheid. Massages kunnen veel van de stress-inducers die we ervaren verlichten, zoals spanning, gewrichts- en spierpijn, vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Daarnaast verhoogt een spannende massage de hoeveelheid ‘feel-good’ hormonen in ons lichaam, zoals serotonine en dopamine terwijl het stresshormoon ‘cortisol’ wordt verminderd. Boek dus snel een van onze aantrekkelijke escorts om jou een heerlijke hete massage te geven.

Neem contact met ons op en laat even weten wat jouw behoeftes zijn. Zodat jij vanaf het begin tot het einde kan ontspannen en genieten.

reserveren