De 25 populaire seks fetisjen

pexels-photo-256626

Iedereen heeft wel stiekem ergens een fetisj. Een fetisj helpt ons om ergens opgewonden over te raken. Hierdoor kunnen we op een volledige manier van ons seksleven genieten. Ben jij er al achter waar je nou echt opgewonden van wordt? Wij hebben alle 25 populaire seks fetisjen op een rij gezet!

1. Homeovestisme

Word je ook zo geil van kleding? Gaat bij jou je hart al sneller kloppen bij het zien van een schitterend shirt of een mooie broek? Dan sluiten we niet uit dat je homevestisme hebt! Het dragen van normale kleding van je eigen geslacht kan je al enorm geil maken. Zie je toevallig een man in een pak lopen met een opvallende boner? Dan kan het goed zijn dat hij ook homeovestisme heeft!

2. Tripsolagnia

Misschien is je fetisj wel tripsolagnia of heb je nooit ergens last van als je doucht? Tripsolagnia houdt namelijk in dat als je shampoo in je haar doet dat je dan enorm geil wordt. Maar laten we eerlijk zijn, dit is ook een heerlijk gevoel als je shampoo in je haar doet. Als je jezelf hierin herkent dan kan het goed zijn dat jij de fetisj tripsolagnia hebt.

3. Retifisme

De retifisme kun je vinden in verschillende kleuren, maten en vormen. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dat nou precies inhoudt. De fetisj retifisme is namelijk een schoenenfetisj. Vind je schoenen ook zo geil door de verschillende kleuren, maten en vormen? Dan sluiten we niet uit dat je het retifisme fetisj hebt.

4. Mechanofilie

De fetisj mechanofilie komt voornamelijk voor bij mannen. De mechanofilie fetisj houdt in dat je geil wordt van machines. Het is zelfs zo dat je er ook seks mee wil hebben. Word je ook zo opgewonden van een auto, motor of vrachtwagen? Dan sluiten we niet uit dat je een mechanofilie fetisj hebt.

5. Microfilie

Heb je al eens gehoord van de microfilie fetisj? Deze fetisj is super voor kleine mensen! Mensen met de microfilie fetisj geilen enorm op kleine mensen. Dit is een voordeel voor alle kleine mensen op de wereld!

6. Macrofilie

Misschien raad je het al wel, maar dan bestaat er ook nog de marcofilie fetisj. Dit is een fetisj voor mensen die groot zijn. Een nieuw voordeel voor mensen die groot zijn en dit nog niet wisten. Het kan zijn dat je lang bent of een maatje meer hebt dat maakt bij macrofilie fetisj niet uit.

7. Exproctofilie

De exproctofilie fetisj is een beetje een aparte. Dit is namelijk een fetisj van mensen die scheten laten. Sommige mensen worden erg geil als mensen scheten laten.

8. Haar fetisj

De haar fetisj misschien heb je er al eens eerder van gehoord of heb je dit zelf wel. De haar fetisj kun je geil maken door bijvoorbeeld de haarkleur van mensen. Ook kun het zijn dat je door een bepaald kapsel je erg opgewonden voelt of misschien de manier waarop iemand met zijn haar speelt.

9. Sadomasochisme

Van de fetisj sadomasochisme heb je waarschijnlijk al een keer van gehoord. De andere benaming voor sadomasochisme is SM. Dit is een combinatie van plezier hebben in het aandoen van pijn en in het plezier van het onderdrukken van de pijn. Veel mensen hebben deze fetisj dus schaam je er vooral niet voor als je dit ook hebt!

10. Leer fetisj

De leer fetisj, het geil worden van leren voorwerpen tijdens de seks. De leren voorwerpen kun je tegenwoordig overal in de seks shops vinden. Wist je dat er zelfs clubs en bijeenkomsten zijn voor mensen die van de leer fetisj opgewonden worden?

11. Lingerie fetisj

De lingerie fetisj is een fetisj die de meeste mannen hebben. Door mooie lingerie te dragen leggen de vrouwen de klemtoon op de sensualiteit van een vrouw. Op deze manier worden de vrouwen nog aantrekkelijker voor de mannen of vrouwen.

12. Voyeurisme

De voyeurisme fetisj komt niet heel vaak voor. De voyeurisme fetisj is een fetisj waarbij je naar andere mensen kijkt die seks hebben. Het maakt ten slotte niet uit waar je die mensen ziet. Veel mensen geven dan toestemming om te kijken hoe je seks hebt.

13. Voeten fetisj

De voeten fetisj zul je ongetwijfeld wel een keer voorbij horen komen. Dit is een fetisj waarbij mensen een voorkeur hebben voor voeten. Veel mensen hebben een fetisj op blote voeten alleen kunnen ze ook een fetisj hebben dat je voet in een sok zit, in een panty of in een schoen.

14. Agalmatophilia

De agalmatophilia fetisj is een fetisj die niet heel vaak voorkomt. Het is een fetisj die je kan hebben op een standbeeld, een paspop of een ander soortgelijke figuur. Je wordt geil van deze figuren.

15. Alvinophilia

De alvinophilia fetisj is een festisj voor navels. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het bestaat echt! De fetisj voor navels (alvinophilia) komt niet erg vaak voor, maar is zeker aanwezig!

16. Autassassinophilia

De autassassinophilia fetisj is een bijzondere fetisj. Bij deze fetisj wordt de vrouw of man opgewonden van het risico om gedood te worden.

17. Dacryphilia

De dacryphilia ook wel bekend als de dacrylagnia fetisj is een bijzondere fetisj. Dit is een fetisj waarbij mensen opgewonden raken van iemand die huilt of snikt.

18. Formicophilia

De formicophilia fetisj is een bijzondere fetisj. Deze fetisj is namelijk gebaseerd op insecten. Bij de formicophilia fetisj worden mensen opgewonden door insecten die je kriebelen of prikken.

19. Kleptolagnia

De kleptolagnia fetisj komt niet vaak voor. De fetisj is een bijzondere en heeft te maken met diefstal. Mensen die kleptolagnia zijn vinden het opwindend om een diefstal te doen of er naar te kijken.

20. Hematolagnia

De hematolagnia is een fetisj waarbij mensen opgewonden worden van het gebruiken van bloed of bloedachtige afbeeldingen tijdens de seks.

21. Plushophilia

De fetisj plushophilia is een fetisj op basis van knuffeldieren. De plushophilia fetisj is een fetisj waar mensen gaatjes in een knuffel maken, zodat dit ze doet denken aan seksspeeltjes. Hierdoor kunnen ze sensueel met hun knuffels omgaan.

22. Exhibitionism

De exhibitionism fetisj is een fetisj die niet heel vaak voorkomt. Bij deze fetisj vinden mannen of vrouwen het opwindend om hun geslachtsdelen in het openbaar te laten zien zonder dat iemand het door heeft. De exhibitionism fetisj zie je niet vaak terug komen.

23. Nasophilia

De nasophilia fetisj is een fetisj voor neuzen. De man of vrouw voelt zich aangetrokken tot een vorm van de neus.

24. Oculolinctus

De oculolinctus fetisj is een fetisj waarbij mannen of vrouwen het erg opwindend vinden om de oogbal van de geliefde te likken. Dit is dan ook een intieme fetisj.

25. Dendrophilia

De dendrophilia fetisj is een fetisj voor mensen die zich aangetrokken voelen door de natuur. De man of vrouw voelt zich vooral aangetrokken door een boom deze fetisj noemen we, dendrophilia.

Subscribe to our

newsletter

Receive special offers, upcoming events, inspirational ideas, and information on our new and current escort models.